ELEKTRIKER LULEÅ VI GÖR DINA ELINSTALLATIONER

Elinstallationer

DIN ELEKTRIKER I LULEÅ

Kontakta Runes EL i Luleå då du behöver hjälp med …

Elinstallationer – Elarbeten

I över 40 år har våra professionella elektriker hjälpt privatpersoner, företag och föreningar i Luleå med elarbeten och elinstallationer. Hos Runes El har du en elfirma där kompetensen sitter i väggarna. Runes El – Din elektriker i Luleå.

Vårt verksamhetsområde är Luleå med bland annat tillhörande områden: Södra sunderbynGammelstadBjörsbynBensbynAvanStorhedenAntnäsBergnäsetBrändönKallaxSinksundetRutvik och Råneå samt övriga Luleå kommun/Kringområden.

Privat

Elektriker för privatpersoner

Våra elektriker hjälper er med allt ifrån serviceel, akuta ärenden, till större elinstallationer som Villael, elarbeten och larm/data-installationer. Vi har anlitats av privatpersoner i Luleå sedan 1974, hos oss får du elektriker med hög kompetens, service & leverans.

Företag

En pålitlig samarbetspartner

Behöver du en självgående partner med spetskompetens inom el till ditt nästa projekt? Runes El har gedigen erfarenhet av att arbeta i projekt av olika omfattning och är vana vid alla typer av elinstallationer och elarbeten. Hos oss har du ett företag som är självgående, löser problemen och levererar i tid.

Föreningar

Vi gör moderna tvättstugor

Vi har specialiserat oss att renovera och installera kompletta tvättstugor åt föreningar och fastighetsägare. Hos oss kan du få om en komplett offert inklusive allt elarbete, elinstallation och våtrumsarbete/kakelarbete. Tvättstugan blir helt enkelt (tvätt)nyckelfärdig när vi är klara!